Ei ole meitä vielä tammikuussa kolmea...toivottavasti edes sitten helmikuussa. Nyt mennään jo uutta kiertoa, inssi tehdään huomenna tai ylihuomenna ja sit odotellaan kesäkuun puoliväliin tuloksia.

Kesälomaa suunnitellaan kovasti. Italiaan olis suunta tänä vuonna ja ihan kahdestaan pitkästä aikaa. Otetaan lennot Roomaan, vuokrataan sieltä auto ja kierrellään sitten ympäri maata pari viikkoa. Sit jää vielä pari viikkoa aikaa pyöriä kotimaassa kodin ja mökin väliä.

Työ/opiskelukuviot ei ole vieläkään selvinneet. Viimeistään tällä viikolla odottelen kirjettä yliopistolta jossa sanotaan pääsinkin erityislastentarhanopettajaopintoihin vai en. Olen henkisesti valmistautunut hylkäämiseen. Toivon kuitenkin, että saisin edes jatkaa nykyisessä työpaikassani samojen työkaverien ja samojen  lasten kanssa. Paikka on vielä avoimessa haussa 8.6. asti. Sen jälkeen selviää, miten käy.

Tänne meidän kotialueelle Kivikkoon puuhataan jätteenpolttolaitosta ja naapurusto tekee kaikkensa, jotta tulevien sukupolvien terveys olisi taattu. www.viikki-kivikon-jatevoimala.net osoitteesta löytyy paljon asukkaiden keräämää perusteltua tietoa siitä, miksi laitosta ei pitäisi sijoittaa Kivikkoon, eikä ylipäätänsä minnekään, missä ihmisiä asuu 7 kilometrin säteellä. Johan ihmisoikeuslait tällaisen kieltävät, sillä; jokaisella ihmisellä on oikeus puhtaaseen ilmaan. Jos meillä lastensaanti on näin vaikeaa, mitä voimala tekee tulevien sukupolvien perheenperustamishaaveille.

Jos mun yllä leijuu harmaita pilviä, ainakin tänään taivaalla on leijunut aurinkoisia. Lämpöennätykset rikottiin ja elohopea kohosi 27 asteeseen. Oli kyllä hikisen nihkeä iltapäivä! Toivottavasti näistä saadaan nauttia jatkossakin.

Nonna