Tänään tiistaina molemmat blogiini lisätyt laskurit näyttävät 99 päivää Nallekarkin laskettuun aikaan. Alun reilusti yli 200 päivästä on nyt siis enää alle 100 jäljellä. Muistan, miten nopeasti aika meni abiturienttivuonna, kun vietettiin ensin 100 päivää -juhlia ja alta aikayksikön sen jälkeen olikin jo Penkkarit. Toivottavasti tällä kertaa sama aika menee yhtä nopeasti.

Työpäiviä viimeisestä 100 päivästä on tänään määrätyn sairausloman jälkeen vain 30. Vähiin nekin siis käy ennenkuin loppuvat kokonaan. Joulukin tulee kuin varkain. Viime viikonloppuna laitoin jouluvalot porraskaiteeseen ja tähden makuuhuoneen ikkunaan. Kynttilöitä olen poltellut pimeän ajan ilona jo lokakuun alusta asti. Tänään satanut lumi vain vahvistaa joulufiiliksen tuloa. Taidanpa lämmittää ekat glögit tänään! Eilen ostin jo rusinoita varalta....

Työsopimus on tehty ensi vuoden toukokuuhun asti ja eilen just pomon kanssa laskettiin, että palkkaa saan aina 10.4. asti. Sen jälkeen täytyykin pärjätä äitiyspäivärahoilla. Virallisesti äitiysloma alkaa siis 16.1.2008. Ainoa, mikä pelottaa vähän on äitiysloman jälkeen töiden hakeminen ja saaminen. Vakituisia paikkoja kun ei ole tarjolla. Toinen vaihtoehto on tietty opintovapaalle jääminen ja sen aikana maisteritutkinnon suorittaminen. Täytyy puntaroida Nallekarkin synnyttyä kaikki vaihtoehdot tarkkaan.

Nonna ja masussa ruokailun puolesta potkiva Nallekarkki rv 25+6