Niinhän siinä kävi kuin ounastelinkin. Sairauslomaa tuli neuvolalääkäriltä niin että pamahti. Syynä supistukset, jotka mainitsinkin jo viime kerralla kirjoitellessani. Kohdunkaula oli kuitenkin tutkimuksessa ok ja sydänäänet kuuluivat. Tässä vielä muut neuvolajutut (Terkkari unohti antaa neuvolakortin takaisin, mutta yritän muistella ulkoa):

* Pissa: sokerit ok, proteiinit +1 (niin oli viimeksikin, ei jatkotoimenpiteitä)
* HB: 142, ei siis tarvita lisärautaa (olen yhden tai kaksi poretablettia viikossa ottanut)
* Paino: 86,4, eli kokonaisuudessaan tullut 6,4 kiloa. Sekään ei aiheuta toimenpiteitä.
* Kohdunpohja eli SF-mitta: 22, pysynyt samoissa 4 viikkoa, nyt tosin lääkärin mittaus, viimeksi terkkarin.

Muuten olo on ihan ok. Päätä särkee, mut lepo auttaa varmasti siihenkin. Liikkua saa, kunhan kuuntelee kroppaa, eli jos supistaa, on otettava iisimmin hetki. Kotioloissa on viikonloppuna supistellut muutaman kerran, mutta ei kivuliaasti.

Taitaa tää sairausloma mennä ihan pikkuasioita hoitaessa, toisaalta ihan hyvä, pysyy sellaisessa arkirytmissä, että parin viikon päästä töihin paluu onnistuu. Opintoja pitäis pistää ajantasalle kotoa käsin, osallistua muutamalle verkkokurssille ja postittaa muutama korvaavuusanomus. Neuvolareissulla sain vihdoin varattua ajan hammaslääkäriinkin...se on tosin vasta 26.11. Ajattelin vielä tänään käydä sen verran asioilla, että vien loput vakuutuspaperit Pohjolaan. Saan sitten senkin homman pois mielestä.

Tilattiin viikonloppuna Nallekarkille vaunut ja kaukalo Saksasta. Valittiin Teutonian Spirit S3 -malli 3110 kankailla (sopii äitiyspakkauksen väreihin eikä ole ihan kamalan tummat) ja tilattiin niihin käsijarrut, adapterit kaukalolle yms. Kaukaloksi valittiin sitten Britax Römer Baby Safe Plus isofix-mallina. Toimitusta lupailtiin viikolle 52. Hintaa tuli reilu tonni koko systeemille, mutta Appi lupas tulevan isoisän ominaisuudessa maksaa paketin.

Kaikki tavarat alkaa nyt siis olla hankittuna ja kun saan vielä imetystyynyyn ommeltua päällisen pinnasängyn suojuksista ylijääneistä kankaista, pinnasängyn kotiin maalattuna ja äitiyspakkauksen purettua, kaikki on valmiina Nallekarkkia varten. Se, jos mikä tuntuu hyvältä.

Ulkona satelee hiljakseen lunta ja mä kuuntelen täällä kotona ympäröivää hiljaisuutta ja akvaarion pumpun pientä ääntä. Tällä hetkellä, kun kaikki on hyvin, on aika nauttia siitä.

Nonna ja Nallekarkki rv 25+6 (huomenna poksuu taas)