Eilen iltapäivällä syntyi Nallekarkille pikkuserkku. Suvun harvinainen nimi sai jatkajan, sillä tulokas oli poika...ja iiiiiso poika olikin, 3980g ja 55cm. Onneksi päätyivät perätilassa olleen pienokaisen leikkaukseen, sillä äitikin on vaan noin 155cm pitkä. Olis siinä ollut ensikertalaiselle puskemista. Mutta kaikki voivat hyvin ja se on tärkeintä...

Ja tää tarkoittaa nyt sitten sitä, et me ollaan seuraavat tässä suvussa. Mies puhui eilen illalla työpuheluja kotoa käsin ja melkein jokainen työkaveri kysyi erikseen, että koskas vauva syntyy...sen kun tietäis! Mulla taas tuli ekaa kertaa sellainen kärsimätön olo...nyt kun ei enää serkun vaimon kanssa odoteta yhdessä. Jos he kerran pääsivät jo mahastaan, eikö meidänkin pitäis päästä?

Eilen satoi päivällä oikein kunnolla lunta ja ehdin jo innostua talven vihdoin tulleen, mutta illan mittaa satoi sitten vettä päälle. Nyt yön pakkasen myötä loska on jäätynyt ja keli aika karmea. Kyllä silti varmaan yritän vähän liikkeelle. Autolla, jos ei muuten.

Mies tekee taas tänään töitä kotoa käsin. Saatiin jo aamun eka riitakin aikaiseksi...Sille ei kans sais sanoa mistään mitään ennenkuin se on syönyt. Erehdyin huomauttamaan, etten tykkää, kun hän laittaa aina sulatejuustopurkin kanssa veitsen jääkaappiin. Eihän sitä kuivuneen juuston peittämää veistä kukaan enää käytä uudelleen ja harmittaa, kun jääkaapin hyllyt on niin matalat, että aina kun sulatejuustopurkin ottaa pois kaapista, veitsi tippuu kaapin lasitasolle. Kertaakaan mies ei ole meidän 4 -vuotisen täällä asumisen aikana pessyt jääkaappia, joten ei tiedä, miten ärsyttää sitten hangata niitä tahroja pois kaapista. Sanoin mielestäni ihan nätisti (jo toista kertaa tällä viikolla), mutta suuttui niin, että meni omaan työhuoneeseensa syömään loppuun. Päätin sitten, että jos kauniisti sanomisesta saa tuollaisen palautteen, ei toimi lounaspalvelukaan tänään. Inhoan tällaista pikkuasioista kinaamista.

Ei oikein toi sairaalakassin pakkaaminen suju...kännykän laturia ja kameran paristoja mietin. Miten ne muistais pakata viime tingassa mukaan? Muistikorttikin pitäis kai tyhjentää, ettei siellä salissa sit tarvii alkaa deletoimaan kuvia... Naapurilta sain vinkin, että printtaan listan kassin päälle tavaroista, joita en ole pakannut. Mies voi sitten pakata ne...

No, mut nyt suihkuun, ehkä se vähän parantaa mieltä.

Nonna ja Nallekarkki (joka ei osoita minkäänlaisia syntymisen merkkejä) 37+1