Nyt pääsen kehumaan; eilen kun valittelin huonoja yöunia, niin tänä yönä tuli sitten otettua takaisin korkojen kera... Eilen oli päivällä vieraita ja kun ne lähti, päätin mennä vähäksi aikaa pitkäkseni. Nukahdin puoli kolmen aikaan ja heräsin...puoli seitsemältä. Neljän tunnin päikkärit! Ajattelin, et illalla ei varmasti uni tule, mutta tulihan se puolen yön aikaan. Yhdellä vessareissulla selvisin koko yöstä ja heräsin nyt vähän ennen seitsemää. Luksusta! Heräsin muuten menkkakipuaaltoon ja tunsin selälläni maatessani kuinka kohtu "pumppasi", mutta kivuttomasti.

Nallekarkkikin nukkui...kun vihdoin lopetti iltariehumisensa. Nimittäin silloin 18.30, kun heräsin päiväuniltani, Nallekarkki aloitti niin mielettömän riehumisen, joka kesti aina puoleen yöhön, että oksat pois. Ja ne liikkeet sattuu! Se alkaa olla jo niin iso, että kun peppuaan vaihtaa puolelta toiselle, tuntuu kyljellään maatessa, että napa repeää. NK sai muuten mun navan kääntymään nurinpäin kaksi kertaa illalla kun mylläsi.

Tänäänkin mies töissä kotona, joten mulla on auto käytössäni. Ajattelin ajella Itikseen ja käydä hommaamassa vielä puuttuvan pinnasängyn verhotangon. Ostin Ikeasta sellaisen verhokatoksen sänkyyn, mutta koska lastenhuone hakee vielä järjestystään, en halua porata koukkua kattoon. Ja jos tulokas on tyttö ja tykkää verhokatoksesta, voi sen sitten siirtää myöhemmin nuorisosängynkin päälle.

Ja turvakaukalostakin tuli viestiä, että se on nyt lähtenyt Saksasta...Sitä odotellessa.

Löysin jostain vanhasta lehdestä ihanan omenapullan ohjeen ja ajattelin taas leipoa. Kun nyt leivon ja laitan pakkaseen, on sitten mitä tarjota sukulaisille ja kavereille, kun tulevat vauvaa katsomaan. Onneksi meillä on keittiössä sellaiset tuolit, että pystyn leipomaan istualtani. Noin pitkään seisomisesta ei tuliskaan enää oikein mitään.

Nyt aamupalan laittoon. Ihanaa syödä miehen kanssa yhdessä aamuisinkin!

Nonna ja Nallekarkki rv 36+1