Kauan odotettu turvakaukalo tuli tänään. Postitäti soitti ovikelloa, joka ei toiminutkaan, mutta koputti onneksi vielä sen jälkeen. Onneksi, sillä muuten olisin joutunut tekemään postikeikan. Nyt siis kaikki tilatut varusteet on saatu ja "Pumpsukin" pääsee sairaalasta kotiin ihan omalla istuimella.

1264262.jpg

Kaukalo vaikuttaa hyvältä, tukevalta ja turvalliselta ja tosi näppärästi sen sai kiinni myös vaunujen runkoon. Väri oli yllätys, sillä kuvissa kaukalo (Britax Babysafe isofix plus Clara) näyttää musta-vaaleansiniseltä, mutta pääväri onkin suklaanruskea. Itse asiassa tykkään siitä vielä enemmän ja ostamani hasselin värinen Eisbärchen sopii siihen ihan superhyvin.

1264265.jpg1264270.jpg

Mies kävi tossa päivällä tekemässä asuntokauppoja lapsuudenkodistaan ja mä kävin sillä aikaa Itäkeskuksessa jätskillä ja hakemassa buklee-maton vaunujen alle. Niitä säilytetään kuitenkin sisällä ja renkaissa rengassuojat, mutta ajattelin suojata silti alle jäävän parketin esim. kurakeleillä rungosta tippuvalta vedeltä. Ruokakaupasta tullessani piipahdin kauppakeskuksen vessaan ja liukastuin juuri pestyssä märkälattiaisella käytävällä .( En kaatunut, mutta oikeaan nivuseen sattui ilkeästi. Kävelemään pystyn, mutta häpyluuta ja nivusta särkee ikävästi.

Kotiin tultuani pakastin aiemmin päivällä tekemäni
synnäriltä kotiintuloa varten tekemäni makaronilaatikon (tai sen, mitä siitä oli jäljellä, näytti maistuneen miehelle ainakin:) ja painuin pehkuihin. Reilut pari tuntia tuli nukuttua. Ihan hyvä saldo tälle päivälle; yöuni 23-08 ja 2h päikkärit...11h vuorokaudessa. Nyt näköjään otetaan takaisin niitä muutaman viikon takaisia valvomisia. Taitaa ensi yöstä tulla kuitenkin aika rauhaton yö, kun päiväunilla jo kyljen kääntäminen sattui alapäähän aikalailla.

Imetys on viime päivien aikana mietityttänyt. Osaksi varmaan siitä syystä, että rinnoista tulee aina silloin tällöin kirkasta nestettä. Ensikertalaisena yritän ottaa mahdollisimman paljon selvää etukäteen. Oletan suhtautuvani imetyksen aloitukseen, siihen liittyviin kipuihin aika realistisesti, mutta vasta Nallekarkin synnyttyä sen sitten tietää. Kipu on kuulemma aika helvetillistä aluksi...sitä odotellessa siis. Onneksi on nuo erilaiset apu-palvelut, imetystukilistat ja -numerot.

Nyt miehen kanssa iltapalan tekoon ja sitten telkkarin ääreen odottelemaan Housen alkua

Nonna ja NK 37+1