Täällä on vietetty aika rauhaton yö. Nallekarkki aloitti jo iltayöstä poraamaan itseään alaspäin. Tuloksena järjetön vessahätä (ja ravi vessaan tietty) vähän väliä. Yhdeksän maissa eilisiltana simahdin sohvalle (en nukkunut päiväunia ja edellisyö oli aika lyhyt) ja mies siitä herätteli puoli kymmenen aikaan siirtymään omaan sänkyyn. Puoliltaöin kävin ekan kerran vessassa, sitten tunnin välein. Supisteli aina vessassa käynnin jälkeen yhden kerran kivuliaasti, nukahdin kuitenkin aina seuraavaa supistusta odottaessani :( Sitä ei kai koskaan tullutkaan.

Viiden aikaan siirryin tähän sohvalle, kun mies ahdisteli kyynärpäineen ja onnistuin nukkumaan vielä 2 tunnin pätkää. Unta tuli siis ihan hyvin, mutta pätkissä. Taas sai herätä päänsärkyisenä.

Ulkona näyttää tosi kivalta. Taitaa olla lämpötila lähellä nollaa ja aurinko paistaa. Tänään pitäis tehdä reissu Järvenpäähän, pyöräkauppaan hakemaan miehen kakkosfillari (juu, sillä on niitä kolme yhteensä) tuunauksesta, ja Vuosaareen siivoamaan ja asentamaan lamppuja appiukon uuteen kämppään. Sillä on viikon päästä muutto sinne. Huomiseksi ei olekaan mitään ennalta sovittua ohjelmaa, hyvä niin.

Nyt kuului mieskin heränneen, joten taidanpa marssia suihkuun ja sitten aamupalan laittoon.

Aurinkoista lauantaipäivää!

Nonna ja Nallekarkki rv 40+3 (huoks)