Tulin juuri neuvolasta. NK on vihdoin kiinnittynyt!!! Täti oli jo optimistisena varannut meille kotikäynnin ensi viikon maanantaille...Varattiin kuitenkin samaan aikaan tavallinen neuvolakäynti 41+5, jos sitä vielä tarvitaan. Täti sanoi, että jos maanantaina vielä nähdään, saan alkaa silloin soitella Kättäriltä käynnistysaikaa. Totesin, että toivottavasti ei nähdä.

Neuvolakortistakin tuli nyt eka sarake täyteen. Jos tokaa ei tarttis alkaakaan täyttämään? Tässä käynti vielä numeroina:

rv 40+6
paino -1633g (jee, yhteensä nyt +12,8 kg)
RR 122/82 (piti mitata kahteen kertaan, kun ekaksi oli alapaineet vähän turhan korkeat...johtuiskohan siitä, et menin autolla ja jännitti ajaminen?)
Pissa puhdas
B-Hb ei mitattu
Sf-mitta 34 (pysynyt samana)
Lapsiveden määrä N
Painoarvio 3800g
RT ja kiinnittynyt
Syke 140 (138-142)
Liikkeet ++

Ulkona on ihana auringonpaiste. NK:n tuleva kummitätikin just viestitteli, että ovat lähdössä pojan kanssa kärryttelemään ulos. Vaikka meillä oli laskettujen aikojen välillä vaan pari viikkoa, tulee pikkuserkuksille ikäeroa melkein kuukausi. Kiva päästä sitten ristiäisissä vertaamaan, miten paljon heissä on samaa suvun näköä! Mua ja mun serkkua on luultu sisaruksiksi usein, kun ollaan aika samanoloisia.

Muutama kivulias supistus on tänään tullut. Josko ennakoisivat jotakin? Mene ja tiedä! Viime yön nukuin vähän huonosti (uni 23-05.30), joten taidan nyt vetäytyä päiväunille. Jos vaikka mahassa riehuva NK:kin rauhoittuisi.

Nonna ja NK rv 40+6