Mä nukuin pitkään!!! Menin nukkumaan yhdentoista aikaan ja heräsin vasta kahdeksan jälkeen. Heräsin pari kertaa vessahätään ja molemmilla kerroilla oikeaa kylkeä kramppasi niin, että sai kiinni pitää. Mikä lie onkaan? Aina silloin tällöin öisin tulee... johtunee isosta mahasta ja sen painamisesta.

Kävin taas tänään neuvolassa näytillä. Soittivat tossa kymmenen jälkeen, että mun oma neuvolan täti oli kipeänä, että kelpaisko viereisen huoneen setä. Mä en ole koskaan ollut mitenkään arka (onhan noita hoitojen aikana privaatimpiakin alueita kopeloineita ollut molempia sukupuolia, ammattilaisiahan ne on) ja sanoin vaan, et kunhan ei tartte aikaa vaihtaa, niin käy toki.

Setä osoittautui (valitettavasti) tätiä vielä mukavammaksi (mikä ihme siinä on, että ruoho on aina vihreämpää aidan takana???). Ekaa kertaa joku kysyi neuvolassa, miltä ajatus synnyttämisestä tuntuu!!! Superiso plussa hänelle! Supistuksista kyseli, että onko ollut, johon vastasin, et jos kolme supistusta kolmena eri päivänä yli viikko sitten lasketaan, niin on. Ei kuulemma lasketa. HÖH.


Tässä käynti vielä numeroina:
rv 38+5
Paino +800g (yht +12 kg)
turvotus + (sormukset ja syyskengät ei menneet tänä aamuna päälle. Painon muutoskin ilmeisesti siitä. Setä sanoi kuitenkin "don´t worry", joten en hätäile)
RR 122/78 (ihan normaali siis)
Pissa puhdas
HB ei mitattu, kun ollut niin hyvä.
SF-mitta samat 33 ollut jo 3 viikkoa
Lapsiveden määrä normaali
Painoarviosta sanoi, ettei ole vieläkään mitenkään iso lapsi.
Raivotarjonta, ei edelleenkään kiinnittynyt (tiesinkin sen, kun maha on edelleen ylhäällä ja haittaa hengittämistä)
syke 150 (vaihtelut olleet nyt 140-160 välillä koko ajan)
Liikkeet ++

Näyttää siis edelleen siltä, että huomenna mennään pyrkimään yliopistolle...Setäkin sanoi, et merkit on sellaiset, ettei tartte ihan huomenna suunnitella synnyttävänsä, eli rauhallisin mielin voin jatkaa pääsykokeisiin valmistautumista. Huomenna kyllä leivon illalla jotain tosi herkkua, kun pääsykokeet on ohi! Meni miten meni.

Sellaista. Pistin just kuivurin päälle ja avasin pääsykoekirjan oikeasta kohtaa valmiiksi. Nyt tekemään jotain lounasta ennenkuin nälkäkuolema ja päänsärky yllättää (tulossa jo) ja sit vikaa päivää pääsykoekirjan kimppuun.

Nonna ja Nallekarkki rv 38+5