Kävelimme naapurin kanssa yhtä matkaa ostarille ja takaisin. Paluumatkalla naapurille tuli puhelu ja hän vielä kehui puhelimeen, miten Nuori Herra Pyry jaksoi mallikkaasti matkan nukahtamatta, kun vaan sai nakerrella äitinsä tyhjentämää mehupurkkia...Kotipihassa, kun pysähdyimme, pääsi molemmilta äideiltä nauru.

1573352.jpg
"Lapsi nukkuu, kun sitä nukuttaa."

Nuori Herra oli sitten nukahtanut kesken purkin järsinnän niin, että rassukan etuhammas oli jäänyt kiinni purkkiin. Onneksi purkki irtosi helposti ja Pyry sai jatkaa uniaan.

Oltiin Jeminan kanssa koko aamupäivä liikenteessä; ensin leikkipuistossa ja sitten mainitsemallani ostarireissulla. Sain juuri lounaan laitettua ja syötyä ja kaapistojen ovet mitattua. Jemina kuuluu heräilevän pihalla. Viimeiset 10 minuttiia olen ravannut laittamassa tuttia huutavalle neidille. Ilmeisesti naapurin remonttiäänet häiritsevät neidin unia.

Toisaalta ei haittaa yhtään, jos neiti nyt heräilee, sillä meidän on määrä mennä klo 16 hakemaan isiä töistä ja sen jälkeen puoli kuudeksi liukuoviostoksille...tai ainakin hakemaan tarjous. Ennen neidin omaan huoneeseen siirtämistä meillä on tarkoituksena hieman remontoida huonetta. Tulee halvemmaksi vaihtaa kaikkien kaapistojen ovet kerralla liukuoviksi kuin tehdä remppa huone kerrallaan. Lisäksi olen aina inhonnut nykyisiä kaapinoviamme, sillä ne vievät melkein puolet huoneesta avautuakseen ja ovetkin aukeavat ihan miten päin sattuu. Pyrimme siis nyt hyvissä ajoin tekemään hintavertailuja ettei sitten joudu kiireessä tilaamaan ensimmäisestä eteen tulevasta liikkestä ja jälkikäteen huomaa, että muualta olisi saanut halvemmalla. Kun ei se raha kasva puussa edelleenkään.

Neiti taisi nukahtaa uudelleen, joten ehdin vielä laittamaan pyykit ennen kuin käyn herättelemään. Kotitöihin siis mars mars.

Nonna ja Jemina 2,5kk