1562504.jpg

Festarikesä on avattu. Ja neiti pääsyt ensimmäisille festareilleen. Kävimme tänään Skidirockissa Kurkimäessä tuossa ihan lähellä. Jemina nautti olostaan rintarepussa ja kuunteli hyväntuulisena hymyillen Mikko Perkoilaa ja Musikantteja vaikka olisi ollut niin päiväuni- kuin ruoka-aikakin. Naapurin äitejä nauratettiin hetkumalla repussa musiikin tahtiin.

Sääkin suosi. Ja seurakin oli mukavaa. Tavattiin (Jemina ekaa kertaa ja äiti pitkästä aikaa) äidin opiskelukaveria ja hänen 1v 10kk poikaansa. Jemina sai toiselta kestoilijalta tuliaisina vaaleanvihreän TSI-velourvaipan, jonka pepussa liihotteli kauniita perhosia. Vaippa testattiin ja hyväksi havaittiin päiväunilla. Äidistäkin oli oikein oikein mukavaa juoruta pitkästä aikaa kunnolla lasten nukkuessa! Jemina nukkuikin alkukitinöiden ja heijausten jälkeen kaiken kaikkiaan viisi tuntia putkeen, joten vieraiden lähdettyä äitikin sai vielä pikkuiset päiväunet.

Äitiin jäi kytemään pikkuinen kipinä vaippojen ompeluun. Kuulemma riittää, jos osaa ommella suoraan ja se ainakin onnistuu. Kunhan saan ukin makuuhuoneen verhot ommeltua, on kangaskori jälleen tyhjä. Voi olla, että seuraavaksi napsusormen herkkyys testataan vaippakangaskaupassa. Jeminan päiväunien aikaan sitä on jopa vaarallisen helppoa suorittaa ostoksia online...

Isi lähtee tänä iltana ekaa kertaa sitten neidin syntymän (jos varpajaisia ei lasketa) yöelämään. Katsotaan, miten sujuu lastenhoito huomenaamuna!

1562537.jpg
Tämän aurinkoisen ilmeen myötä toivotamme kaikille hyvää viikonloppua. Vaikkei ilma olekaan kovin lämmin, kannattaa silti nauttia kauniista säästä silloin, kun sitä on tarjolla!

Nonna ja Jemina 2,5kk