1779642.jpg
Molemmilla on omat lelunsa. Näin meillä :)

Tänään ei ollut niiiiin hyvä päivä. Vanhemmat riitelivät keskenään, Jemina kiljui eikä suostunut nukkumaan päiväunia kuin puoli tuntia kerrallaan. Miten 5kk voi pärjätä niin vähillä unilla? Torkut 10.30-11, toiset 13-13.30 ja kolmannet 16-17.30 (siitä 30 min omassa sängyssä, 30 min hereillä ensin sängyssä ja sitten vaunuissa ja lopulta unessa toiset 30 min vaunuissa). Ei ihme että illalla väsytti niin, että neiti nukahti tissille klo 20. Syytetään kaikesta kiukkuisuudesta ja unettomuudesta hellettä! Mä inhoan sitä muutenkin.

Huomenna mies menee orientoitumaan työelämään ja me vietetään Jeminan kanssa aamupäivää kahden. Jos vaikka puistoon lauluhetkelle mentäis. Perjantaina ollaan sitten kuuden viikon lomailun jälkeen palaamassa ihan oikeasti arkeen. Kolme viikkoa on aikaa etsiä meille rytmiä ja sitten alkaa äidin uurastus. Huh huh! Tänään eksyi kotiin jo huuto.netistä huudettu sähkökäyttöinen rintapumppu. Jemina saa sitten vaarin hoidossakin ihan aitoa maitoa, ei mitään korviketta. Toivottavasti maitoa riittää. Olen nimittäin tehnyt pyhän lupauksen olla jouluun mennessä 10 kiloa kevyempi. On tässä varressa mistä pudottaa!

Huomenna saadaan myös toinen Billy-kirjahylly. Työhuoneessa onkin jo kolo sille. Odotan ihan kauhiasti, että pääsen Jeminan huoneen kimppuun. Tulis jo ne tapetit!

Nyt yöpuulle. Mies meni jo suihkuun ja lupasin hipsiä samoihin aikoihin nukkumaan sen kanssa.

Nonna