No niin...lääkärikäynti lusittu ja Jemppu nukkuu aamutorkkuja pihalla. Olikin aika viileä aamu, pakkasta vielä kun neuvolan suuntaan lähdettiin vähän ennen kahdeksaa.

Ensin mentiin terveydenhoitajan luokse. Hän punnitsi ja mittasi Jeminan ja sitten mentiinkin lääkärin pakeille. Tällä kertaa neuvolassa oli ihan oikea lastenlääkärikin. Jemina hymyili aurinkoisesti molemmille tädeille ja antoi rauhassa katsoa korvatkin. Mahan tunnustelu sen sijaan ei oikein onnistunut, kun neidiltä alkoi mennä hermo paikoillaan olemiseen.

Uusiksi mitoiksi päivitettiin:
Paino : 8,870kg
Pituus: 72,7 cm (ei ihme, että 74sen vaatteet alkaa olla pieniä)
Pään ympärys: 46cm

Lääkäri kirjoitti seuraavasti: Hienosti pituutta tullut lisää, suht. paino laskenut. Motorisesti tosi taitava. Sydämestä ok, vatsa ok, silmät ja korvat terveet.

Lääkäri ihasteli neidin taitoja, kun neiti näytti hallitsevansa niin pinsettiotteen kuin itse seisomaan nousemisenkin. Varpaillaan seisotaan kuitenkin vielä. Toisaalta hyvä, sillä Jeminan jalkapohjien holvikaaret eivät ole vielä muotoutuneet kunnolla, joten lättäjalkaisuus on vaarana (minulla on). Sitä yritetään välttää.

Seuraava käynti 10kk neuvola, jossa seurataan erityisesti painoa. Sitä ei nimittäin ollut tullut ihan tarpeeksi lisää ja aikamoinen notkahdus käyrälläkin näkyi. Pituus oli taas kivunnut +1 käyrälle, joten sen nopeasta lisääntymisestä ja motorisesta kehityksestä johtuen, Jemppu on jäänyt painossa jälkeen. Nyt siis annetaan vähän enemmän ruokaa ja yritetään saada neiti viihtymään hetken pidempään tissillä, niin eiköhän tilanne siitä korjaannu. Kun näkee neitiä päivän verran liikkeessä, ymmärtää varmasti, miksei paino pysy perässä. Neiti näyttää kuluttavan kaiken, mitä syö. En siis ole huolissani!

Nyt BB:n seuraan siksi aikaa kun Jemppu vielä nukkuu. Olen niin kade talon asukkaille Segwayn kokeilumahdollisuudesta. Kymmenen aikaan lähdetään sitten katsomaan, päästäänkö puistoon. Yritän tänään vielä lisäillä kuvia blogiin! Katsotaan ehdinkö.

Nonna