Nyt se on sitten tehty. Jeminan omaan huoneeseen nukkumaan siirtoyritys vol. 3 tuotti vihdoin tulosta! Olen niin onnellinen! Neiti nukahti omaan sänkyynsä vähän ennen yhdeksää, heräsi vain kerran yöllä ja nukkui kuuteen! Tällä kertaa pohdittiin miehen kanssa kaikki valmiiksi; vietiin yövalo vessaan, järjestettiin Jeminan huone neidin valtakunnaksi (se kun tuppasi olemaan hieman vielä varastona vanhoille vaatteille yms) ja varustauduttiin unettomaan yöhön. Päätettiin, että minä olen ensimmäisen yön vastuussa, nukun vaikka tarvittaessa huoneessa olevalla futonilla. Sovittiin, että annetaan neidille vellipullo, jos hän herää yöllä. Vellipullo olikin ainoa, mistä jouduttiin tinkimään. Heräsin hiljaiseen pikkuitkuun puoli kahdelta, sain neidin tyynnytettyä kahteen kertaan tutilla, mutta ilmeisesti nälkä oli niin kova, ettei uni jatkunut. Tarjosin pulloa, mutta neiti päätti kieltäytyä siitä (varsin kovaäänisesti) ja sai tissinsä. Sujautin pullon kuitenkin tissittelyn jälkeen neidin suuhun ja desin verran velliä upposi kitusiin. Neiti nukahti heti, kun laskin hänet sänkyynsä.

Minun unensaantini olikin sitten hankalampaa. Viiteen asti kuulostelin, koska huuto alkaa, ja juuri kun ehdin nukahtaa, neiti ilmoitti "heää". Kello näytti siinä vaiheessa viittä vaille kuutta. Hain tyytyväisen neidin viereeni, tissiteltiin ja heräteltiin isää. Nyt tietty toivotaan, että tästä tulee tapa.

Toinen, joka muuttaa pian on tämä blogi. Uuteen läppäriin ja sen myötä Linuxiin siirtyminen selvästi aiheutti ääkkösten vääristymisen. Koska en voi asialle mitään, on aika tehdä pesäero vuodatukseen. Kun Jemina täyttää vuoden helmikuussa, siirrymme kotipalvelimen alaisuuteen. Ilmoittelun uuden osoitteen sitten, kun saamme sivuista meidän näköiset. Ainakin käyttäjätuki on sitten lähellä. Tämä blogi jää muistoksi ajasta ennen Jeminaa ja neidin ensimmäisestä vuodesta.

Meillä on tämä viikko täynnä ohjelmaa ja itse asiassa puolen tunnin päästä täytyy olla jo flunssarokotetutkimuksessa saamassa toista erää rokotetta. Siis lyhyestä virsi kaunis.

Nonna