Jeminasta otettiin masuaikana kuva aina 5 viikon välein. Tässä raskaudessa olen meinannut unohtaa... Tälläkin kertaa kävi niin, että muu perhe oli jo kerennyt mennä yöpuulle, kun muistin kuvan. Kuva otettu kuitenkin tasan rv 25+0, tosin yöpuvussa ja itse käsivaralla. Melko pikkuinen on kuitenkin tuo masu vielä tässä vaiheessa.

Kävin juuri ennen juhannusta neuvolassa (peräti toista kertaa tässä raskaudessa, hyvä HELSINKI!) hakemassa Kelan paperit. Nyt, kun tiedämme tulokkaan olevan poika, päätin ottaa äitiyspakkauksen, sillä pidin sitä netin kuvien perusteella melko poikamaisena ja meillä kaikki vaatteet, jotka Jeminan jäljiltä on säilötty mökin vinttiin on hyvin tyttömäistä. Saapahan pakkauksesta hyvät perusvaatteet lähes joka kokoa. Lisäksi saan säilytettyä Jeminalle hänen oman pakkauksensa niinkuin oma äitini on säilyttänyt minulle ja veljelleni. 

Neuvolassa seuraavaa: 

rv22+1 painoa +5,7kg (278g/vk), RR 106/66, U-prot +, U-Gluk -, B-Hb 128, Kohdunpohjan korkeus 18, lapsiveden määrä N, Sydämen syke 145, Liikkeet ++

 

Pääasia on siis, että masun sisällä kaikki on edelleen hyvin. Muksu liikkuu hyvin ja oma olo on vaivaton. Huomenna lähdemmekin päiväuniaikaan ajelemaan mökille kesäloman viettoon!

 

Nonna ja Muksu rv 25+0