Mies oli lukenut Helsingin Kaupungin rakennusviraston sivuilta, että kun viikkoon ei ole ollut pakkasta, harjaavat hiekat pois pyöräteiltä. Optimistisena hän odotti pääsevänsä viikon päästä rullaluistelemaan. Tais mennä miehen toiveet aikaisesta kevästä harakoille. Ulkona sataa lunta...

Kyllä mäkin mielelläni sellaisen aurinkoisen, lämpimän kevään ottaisin vastaan. Nallekarkkikin pääsisi sitten piakkoin syntymänsä jälkeen nukkumaan päiväunia patiolle. Eilen siivosin illalla kukkapenkeistä viime syksynä sinne jääneet samettiruusujen roippeet pois. Katselin, että krookukset  ja narsissit ovat jo alkaneet tulla ulos sipuleistaan. Toivottavasti eivät nyt jäädy!

Toivottavasti Nallekarkin syntymään ei mene enää kauan. Enää arkiviikko meilläkin aikaa, jos meinataan ehtiä helmikuisiksi. Go Nallekarkki GO! Äitinikin soitteli jo eilen ja kyseli, että kai mä olen kuullut niistä kolmesta keinosta.... :) _vähän_ oli myöhässä....

Eilen päivällä pääsin sitten harjoittamaan siivousta oikein kunnolla. Oltiin luvattu miehen kanssa itsemme Appiukolle uuteen kämppään laittamaan lamppuja paikoilleen Varmuuden vuoksi pakkasin autoon siivousvälineet mukaan...Appiukko väitti, että edelliset asukkaat oli siivonneet kämpän, johon se oli muuttamassa, mutta kämpälle mentäessä totuus oli hieman toinen; seinissä sohvan yms. huonekalujen jälkiä, keittiön kaapit täynnä muruja, vessan kaakelit pesemättä, kylpyammeen pohja melkein musta, yäk. Ja arvatkaa kuka ne kuurasi? Ei ollut muitakaan vaihtoehtoja. Muuten kuuskymppinen tuleva Ukki olisi vaan lykännyt kamansa sinne ja todennut että hyvä tuli... Eikä supparin supparia siivouksen aikana, pöh.

Siivoilujen jälkeen mies kävi pyöräilemässä ja kaupassa ja mä lepäilin tässä sohvalla. Uni ei kuitenkaan tullut, kun selkää kolotti. Lonkat meni kans taas ihan jumiin. Onneksi viime yönä kipu loppui, kuten tavallista. Illan saunakin taisi auttaa.

Illalla juuri kun oltiin tultu saunasta, puhelin soi ja saatiin vielä iltapalavieraita. Miehen veli kävi ex-tempore esittelemässä uuden tyttöystävänsä. Tyttö on kotoisin Oulusta ja vaikutti tosi mukavalta. Ihan erilainen oli kuin edelliset ja jotenkin meillä heti synkkas. Mukavaa, jos pitkään sinkkuna viihtynyt velikin vihdoin löytäis rinnalleen sen ihmisen, jonka kanssa haluaa jakaa elämänsä.

Kovasti vieraatkin kyselivät, että eikö mitään merkkejä tulevasta ole. Kielsin, et ei ole pahemmin ollut mitään mainitsemisen arvoista...Ja tietenkin heti kun he olivat lähteneet yhdeksän maissa illalla alkoi supistella. Ensin vaan puolen tunnin välein, mutta 22.30-23.00 supisteli jo viiden minuutin välein. Päätin, etten tee mitään vahvistaakseni tai lieventääkseni supistuksia. Katselin vaan illan leffaa miehen käsi alavatsalla lämmittämässä kipukohtaa. 23.00 leffa loppui ja lähdettiin nukkumaan ja samalla supistuksetkin loppuivat. Ei kyllä siinä vaiheessa iltaa harmittanut yhtään, sillä olin ihan superväsynyt.

Nukuin tosi hyvin (normaalit 3 vessareissua) ja Nallekarkkikin oli koko yön hiljaa. Tossa 7.30 maissa heräiltiin ja melkein heti tuli kipeä supistus. Sen jälkeen ei olekaan enemmin tuntunut mitään muuta kuin selän ja alavatsan pientä kolotusta ja Nallekarkin aamumuljaukset.

Mies kuuluu tyhjentävän tiskikonetta. Pyykit vielä odottaa kuivariin laittajaa. Taidan mennä laittamaan ne ja sitten aamupalan tekoon miehen kanssa.

Nonna ja Nallekarkki rv 40+4