Neuvolassa käyty. Uskaltauduin autolla liikenteeseen vaikken kauheasti ole sillä ajanutkaan. Enkä edes sammuttanut sitä kertaakaan. HYVÄ MINÄ! Ei vaan huvittanut tuo lumihangessa tarpominen tällä mahalla...

Meille tulee päätön lapsi :) Neuvolan täti ei kyennyt löytämään Nallekarkin päätä, ilmeisesti se oli niin syvällä lantiossa. Mahdollinen kiinnittyminen jäi siis edelleen epäselväksi. Jos synnytys alkaa vesien menolla, täytyy siis Kättärin henkilökunnan kanssa neuvotella menotavasta.

Lyhyt ja ytimekäs käynti oli. Terkkari kyseli olosta, mutta mikäs tässä. Sais syntyä jo. Kuulemma täällä Helsingissäkin tekevät vielä kotikäynnin syntymän jälkeen. Ihan kiva, ettei tarvitse pienen kanssa sinne flunssaisten ja norovirusta kantavien ihmisten joukkoon joutua. Tässä käynnin saldo vielä neuvolakortista luettuna:

rv 40+0
Paino +1478g (aiemmat käynnit on olleet aamulla, nyt juuri lounaan syöneenä talvivaatteissa, yhteensä painon lisäys 14,2 kg)
Turvotus -
RR 120/80
Pissa puhdas
HB 119 (vähän laskenut, mutten ole rautaa juonut ollenkaan 5 viikkoon, lupasin tädille juoda tänä iltana yhden kerran, joten varmaan nousee sitten taas)
sf 34 (+1cm viime viikosta...lounaan jälkeen siis)
Lapsiveden määrä N
RT (edelleen)
syke 140 (NK nukkui)
liikkeet ++

Seuraava neuvola ensi viikon tiistaina, jos ollaan vielä yhdessä kasassa.

Päänsärky jatkuu edelleen ja yhden kipeän supparinkin tunsin tänään, jee! Tai shoppailukierros Itäkeskuksessa tehdä tehtävänsä!

Nyt päikkäröimään. Vätystää oikein olan takaa. Yritän muistaa illalla lisäillä masukuvan.

Nonna ja Nallekarkki rv 40+0