"All my bags are packed, I'm ready to go..."


Laukut on pakattu ja viety eilen illalla jo kentälle, Check-in tehty, ätienpäivälounas syöty etukäteen yhdessä laajennetun perheen kanssa, akvaario putsattu ja kukat kasteltu. Olo on "superpirteä" 4 tunnin yöunien jäljiltä (illalla kävin niin ylikierroksilla, että uni tul vasta toisen viinilasillisen jälkeen klo 24 ja heräsin antamaan Jeminalle velliä klo4), mutta ollaanpahan ajoissa valmiina lähtöön.

Vietiin vielä Teutonian rattaat huoltoon eilen, kun etupyörä tuntui oudolta käsiteltäessä. Matkarattailla,Ergo-repulla ja liinalla varustautuneina matkaamme siis. Tajusin juuri, etten muistanut pakata syöttötuolia mukaan, joten liina ajaa senkin asemaa yhdessä matkarattaiden kanssa.

En ole yhtään tietoinen, miten Kreikasta saa Hyla-tuotteita, joten varmuuden vuoksi pakkasin Jeminalle maidot ja vellit tetroissaan koko viikon varalle. Naapuri valistikin minua, että niiden laukkuun vapauttama tila on varattu tuliaisille :)

Tunnin päästä tulee kyyti hakemaan meitä lentokentälle. Koko muu perhe nukkuu vielä, mutta miehen ajattelin tästä seuraavaksi lähteä herättelemään. Mahtaa olla pirteä hänkin, Jeminasta puhumattakaan.

Kreetan sää näyttää varsin hyvältä. Ensi viikon puoliväliin asti ainakin luvattu pelkkää paistetta, +21-25 lämmintä. Kelpaa.

Oikein ihanaa äitienpäivää teille kaikille äideille!

t. lomalainen Nonna ja pikku-Jempula-vempula 1v 2kk