Eilinen päivä meni tosi rauhallisissa merkeissä. Pelailin pasianssia koneella ja lepäilin tässä sohvalla muutenkin. Pari koneellista sain pyykkiä pestyä ja ruokaa laitettiin miehen kanssa yhdessä. Muutama kivulias supistuskin tuntui, muttei sen suurempaa.

Joskus kolmen aikaan nukahdin Dan Brownin Meteoriitti -kirja kädessäni tähän ja heräsin vasta viiden jälkeen, kun mies tuli kyselemään lenkkiseuraksi. Jessus, että oli hiki...vaikkei päällä ollut kuin t-paita ja verkkarit ja vyötäröstä alaspäin fleece-huopa, olin ylävartalostani kuin uitettu koira; naama valui hikeä, hiukset oli litimärät ja t-paita meni välittömästi vaihtoon. Mies tuli viereen naureskelemaan, et taitaa olla hormooniperäistä...jep jep. Kostoksi sai kalista yönsä verkkareissa peiton alla kun mä jätin ikkunan auki. Silti aamuyöstä heräsin märkänä.

Illalla päätettiin ajella Salmisaareen katsomaan uutisissa kohuttua vihreää pilveä. Haettiin vielä mun vanhemmat mukaan, kun eivät olleet olleet vielä meidän uuden auton kyydissä. Paikan päälle päästyämme todettiin kuitenkin, että sää oli niin sumuinen, ettei Helsingin Energian voimalaitoksen piippua näkynyt kokonaan ja näin ollen pilvikin peittyi sumuun. Vihreä laservalo ei edes tainnut olla päällä. Turha reissu, mutta tulipahan tehtyä. Ihan mukavaa kuitenkin oli, kun autossa muisteltiin yhdessä lapsuuden Linnanmäki- ja muita huvipuistoreissuja.

Illalla Nallekarkilla oli "megamuljaus" (miehen uusi termi iltajumpalle). Lakujätskillä saattoi olla osuutta asiaan... Tyyppi heitti perää puolelta toiselle ja hakkasi mua kylkeen jaloillaan. Mies nojas mahaan toiselta puolelta ja kannusti vaan pientä liikkumaan. Kovasti hän koetti viestiä mahaan, että sinne alaspäin tulisi suunnata. Nukkumaan mennessä kuitenkin NK:kin rauhoittui taas nojaamaan toiseen kylkeen. Sukkapuikkovihlaisuja tunsin oikein reippaasti ja yöllä ilmeisesti havahduin muutamaan supistukseenkin, mutta siinä kaikki. Yhdessä koossa ollaan siis edelleen.

Ei siis ollut edellinen viikonloppu meidän viimeinen kahdestaan viettämä, vaan yksi saatiin vielä lorvia. Karkauspäiväkin lähestyy vaarallisesti. Näinköhän ensi viikonloppu vietetään jo kolmeen pekkaan? Huomenna menen ilmeisesti vikaa kertaa neuvolaan.

Nyt aamupalan laittoon.

Nonna ja Nallekarkki rv 40+5