Niinkuin eilen illalla aavistelin, yö meni levottomasti ja täysin tässä sohvalla. Mies heräili jo illalla kun puoli yhdentoista aikaan luin kirjaa ja kääntyilin hyvää asentoa etsien... 23-03 nukuin, sitten 03-05 ja siitä 05-07.30 suunnilleen...eli noin kolmella vessakäynnillä selvisin.

Menkkakipuihin, tuttuun muljaukseen ja päänsärkyyn heräsin. Selkä on jumissa, niskat samoin. Ei siis mitään uutta. Odottelen tässä koneen ääressä hetken vielä että tuo mies tuolta heräilee ja sitten jumppaan ja teen aamupalaa yhdessä sen kanssa.

Kaverit houkutteli mukaansa leffaan puolen päivän aikaan, mutten yhtään vielä osaa sanoa jaksanko lähteä keskustaan. Toisaalta houkuttaisi nähdä tuo "Sooloilua", mutta epäilen, että stressaisin vaan koko leffan ajan, et tuleeko mulle vessahätä... :) Sitä teen siis ilman että olisin raskaanakaan. Meillä on kotona videotykki, joten katsellaan yleensä em. takia leffat kotosalla. Aina voi painaa "pause":n päälle ja mennä vessaan.

Mies tekee tänäänkin töitä kotoa käsin, joten taitaa mennä mun päiväni tässä sohvalla. Pyykkiäkään ei ole pestäväksi, kun uudesta kuivurista innostuneena olen vähän turhankin ahkerasti sitä pyöritellyt. Alkaa tosissaan tekeminen loppua. Leipoa toisaalta vois aina....Kai se vihon viimeinen juttu on sitten se pääsykoekirja. Päätin jo viikonlopun aikana lukea sen loppuun ekan kerran. Ensi viikko jää sitten aikaa kertailuun ja muistiinpanojen tekemiseen.

Täällä siis ollaan vielä vaille oikein mitään synnytykseen liittyviä tuntemuksia. Yhä enemmän alan uskoa äitini kohtaloon. Hänellehän ekat kivuliaat supistukset tuli vasta 3h ennen kuin mä olin syntynyt. Toivottavasti ei nyt ihan niin nopeasti mentäis, mutta toivottavasti ei myöskään tarttis kolmea-neljää päivää suppareissa kotona kituutella.

Nyt aamupalalle...palailen varmasti vielä tänään.

Nonna ja Nallekarkki rv 37+2